– Monique Schoenmaker –

Creatieve zaken

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn maar weet je niet hoe? Heb je wel materiaal, maar weet je niet wat je ermee kan doen?  Of heb je wel zin om je creativiteit weer te laten stromen, maar ontbreekt de tijd en/of inspiratie… en durf je niet zo goed.?

Of zou je misschien met je collega’s of familie een gezamenlijk kunstwerk willen maken als kado voor iemand of tijdens een feestelijke gelegenheid zoals een jubileum maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken?

Ik ben Monique Schoenmaker en ik help je graag met Creatieve Zaken zoals:

  1. Workshops tekenen en schilderen,
  2. Handgemaakte teksten op krijt borden, menu borden, reclame borden
  3. Handgemaakte tekeningen en schilderijen

Vanaf 6 personen verzorg ik een creatieve workshop. De workshops zijn geschikt voor iedereen. Zeker ook voor de mensen die denken dat zij niet creatief zijn. Ik hou ervan als iedereen er met plezier aan mee doet, inspiratie krijgt en verrast is over eigen resultaat. De workshops kunnen op je eigen locatie of ik kan een locatie voor je huren.

Of ben je op zoek naar iemand die handgeschreven teksten of tekeningen op krijtborden of op een muur kan maken? Ik doe het graag voor je. Je wensen en de mogelijkheden spreken we vooraf samen door.  Zie handlettering.

Als je liever een kunstwerk van mijn hand wilt kan dat ook. Ga dan naar mijn webshop.. Hier zie je mijn kleurrijke collage schilderijen, tekeningen en andere kunstwerken. Uniek en origineel. Voor jezelf of om kado te geven.

Wil je meer informatie, neem dan contact op via het contact formulier.
Kijk op mijn Facebookpagina, Pinterest en/of Instagram.

Monique Schoenmaken - Creatieve zaken - Kunst Enkhuizen

Ontvang mijn inspiratie mail