• Monique Schoenmaken - Creatieve zaken - Kunst Enkhuizen

Over mij:

Hi, ik ben Monique Schoenmaker (1969),
Creatief bezig zijn vind ik geweldig…. Het creatie proces. Van een wit doek naar een kleurrijk schilderij of tekening.. Zonder plan, gewoon mijn gevoel volgen en kijken wat er gecreëerd wil worden.

Ik werk graag met tekenpennen. En ook met water- en acrylverf. Dit combineer ik vaak met afbeeldingen uit glossy tijdschriften. Door deze materialen samen te voegen ontstaat er een nieuw kunstwerk. Persoonlijk en uniek. Zo maak ik de ene keer kleurrijke collages en de andere keer tekeningen.
Ik houd ook van de details. Hier weer wat toevoegen, daar nog wat erbij. En als het schilderij bijna klaar is vaak ook nog een beetje glitter. Om het af te maken.
Als klein kindje werd ik al helemaal blij van nieuwe papiertjes en stiften. En ook van een nieuw schetsboek die ik dan helemaal vol mocht tekenen. Als kind knipte ik ook al plaatjes uit tijdschriften, dit plakte ik netjes naast elkaar in een plakboek. Later op de middelbare school plakte ik mijn agenda helemaal vol. De liefde voor collage zat er toen al in…

Ik hou ervan om te inspireren en mijn kennis over te brengen. Tijdens de workshops leer ik je de creatieve mogelijkheden. Zodat je je zelf ook even kunstenaar kunt voelen. Of misschien wel samen met je familie of collega’s creatief bezig te zijn.
En als je het leuker vind om mijn werk in huis te hebben, dan kan je terecht in mijn webshop.

Graag tot ziens,
Hartelijke groet,
Monique

Mail mij gerust als je vragen hebt en voor meer informatie.
Informatie@moniqueschoenmaker.nl.

Monique Schoenmaken - Creatieve zaken - Kunst Enkhuizen